Acropolis for ever - Night Scenes

Στην Ελλάδα δεν είχαμε πολλές φορές την τύχη να δούμε νυχτερινή ειδική διαδρομή του Acropolis.

Είδαμε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 την ειδική "Κινέτα".

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες και εδώ:
Οι ημερήσιες φωτογραφίες.
Ένα κείμενό μου για το Acropolis

Όταν οι άλλοι πήγαν 4 μέρες μια φορά στο Woodstock και το θυμούνται τόσο πολύ, τι να πούμε και μεις που πάμε τόσα χρόνια στο Acropolis. Μπορεί να μου την "πέσουν" κάποιοι, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι Woodstock και Acropolis έχουν κοινά. Την "απόλυτη" αίσθηση ελευθερίας και την επαφή με τη φύση. Η μουσική ή το αυτοκίνητο έρχονται σε δεύτερη μοίρα στις αναμνήσεις...

Αν θέλετε να δείτε αγωνιστικά αυτοκίνητα σε δράση μη συνεχίσετε. Τέτοιες φωτογραφίες θα βρείτε παντού στο διαδίκτυο και θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερες από αυτές που θα έβγαζα εγώ.

Βέβαια μια φωτογράφηση σε Acropolis δεν μπορεί να αφήσει απ’ έξω τα αγωνιστικά. Προσπάθησα όμως να τα βάλω πίσω από κάτι άλλο, ότι βρήκα στο σημείο που ήμουν, ή να αποτυπώσω λεπτομέρεια, ή να έχουν κάτι (ασυνήθιστο).

Στη δε νυχτερινή αν εξαιρέσουμε μία φωτογραφία, προσπάθησα να παίξω φωτογραφικά με τα φώτα τους. Προφανώς και δεν θα κρίνω εγώ το αποτέλεσμα αλλά εσείς, να ξέρετε όμως ότι δεν μ’ ενδιαφέρει και τόσο γιατί εγώ το ‘ευχαριστήθηκα.

Παρακολουθώ πολλά χρόνια το acropolis και έχω ζήσει απίστευτες στιγμές τόσο αγωνιστικά αλλά περισσότερο εξωαγωνιστικά με τις σκηνές, το ψήσιμο, το γέλιο, την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας.

Τα τελευταία χρόνια, η προσπάθεια περιορισμού των χιλιομέτρων, ή έμφαση στα διαφημιστικά έσοδα, η αλλαγή του τόπου, η έξοδος από το wrc, άλλαξαν στα δικά μου μάτια το χαρακτήρα του αγώνα. Φέτος για παράδειγμα δεν ήξερα καν ποιοι τρέχουν (διαπίστωσα ότι και πολλοί άλλοι δεν ήξεραν). Μαζευτήκαμε όμως αρκετοί, μέσα στη λάσπη, ακολουθώντας το όνειρο. Επίσης να σας πω πως από πλευράς θεάματος μόνο η νυχτερινή είχε να πει κάτι απ’ αυτά που είδα εγώ. Ίσως κάποιοι άλλοι να σταθήκατε πιο τυχεροί.