Φλερτ... αλόγων

Σε όλους εμάς που ζούμε στην πόλη η θέα ενός αλόγου στο δρόμο μας προκαλεί έτσι κι αλλιώς εντύπωση και καθόμαστε και το χαζεύουμε. Τώρα αν αυτό τύχει στην κορφή του βουνού και μάλιστα αν τύχουν και δύο άλογα που φλερτάρουν, τότε είναι... απίστευτο.

Σε μένα έτυχε στον Ταρζάν (οι περισσότεροι δεν θα τον ξέρετε, αλλά γι' αυτόν θα πούμε σε άλλη στιγμή).


Είχα σταματήσει, είχα βγει από το αυτοκίνητο και φωτογράφιζα τη φοράδα που έτρωγε. Ξαφνικά ακούω ποδοβολητό από μακριά. Το αρσενικό έρχονταν καλπάζοντας. Βάζω τη μηχανή στο video και αρχίζω να τραβάω, νομίζοντας ότι το καλπάζων αρσενικό θα με φοβηθεί και θα σταματήσει. Αντί να με φοβηθεί αυτό, το φοβήθηκα εγώ που με πλησίαζε καλπάζοντας χωρίς να δείχνει διάθεση να σταματήσει, για την ακρίβεια χ€$τΙΚ@ και μπήκα στο αυτοκίνητο. Όπως καταλαβαίνετε το video του καλπασμού πήγε περίπατο.

Το αρσενικό σταμάτησε τον καλπασμό του δίπλα στη φοράδα. Εκεί άρχισε το φλερτ, με την φοράδα να είναι αρνητική. Σε μερικά λεπτά χάθηκαν μέσα στο δάσος. Εγώ ο "θαρραλέος" έμεινα εντυπωσιασμένος από το θέαμα αλλά και τους ήχους των αλόγων και με ένα μικρό video που μπορείτε να δείτε εδώ: